GIB Diploma Programme

Sayın GIB Diploma Programı velileri,

GIB programı kapsamında okutulan ders programı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen konu özetlerini ziyaret ediniz.

GIB Diploma Programı kapsamındaki okul ilkeleri hakkında daha detaylı bilgi almak için ise lütfen ilkelerimizi ziyaret ediniz. İlkelerimiz GIB Diploma Programındaki günlük okul uygulamalarını tanımlamaktadır ve periyodik olarak güncellenecektir. Tüm GIB öğrencileri ve velileri bu ilkeleri tanımalıdır.

5 ilkemiz vardır, bunlar:

• Kabul ilkesi
  • Akademik dürüstlük ilkesi
  • Dil ilkesi
  • Değerlendirme ilkesi
  • Özel eğitim ihtiyaçları ilkesi

GIB Diploma Programı hakkında sormak istediğiniz herhangi bir soru varsa, lütfen periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz veli görüşme saatlerimizde bize danışınız.

Imke Hermann
IELEV Özel Lisesi
GIB DP Danışmanı

--------------------------

Dear GIB Diploma Programme parents,

For further information about the syllabi of the subjects taught in GIB please go to the subject briefs.

For further information on the school’s policies in the GIB Diploma Programme please go to our policies. The policies define the school’s daily practice within the GIB Diploma Programme. They are going to be revised regularly. All GIB students as well as parents need to familiarize themselves with the policies.

There are five policies:

• admission policy
  • academic honesty policy
  • language policy
  • assessment policy
  • special educational needs policy

Please feel free to ask any questions you might have about the GIB Diploma Programme during our regular parent meeting times and in our regular parent information afternoons.

Imke Hermann
IELEV Özel Lisesi