İELEV Özel Lisesi’nde öğrencilerimiz: hazırlık, 9 ve 10. sınıflarda fizik dersinin temellerini öğrenirlerken 11 ve 12. sınıflarda üniversitede tıp, mühendislik ve fen bilimleri alanlarında öğrenim görmeyi planlayanlar ileri düzeyde fizik dersi öğrenimi görürler. Bütün öğrenim süreçleri İngilizce olarak gerçekleştirilir.

Tüm seviye fizik derslerindeki ortak amaç; bilimi mümkün olduğunca ilginç ve eğlenceli halde sunarak öğrencilerin bilimsel çalışma yöntemlerini kavramaları, yaparken öğrenmeleri, eleştirel ve yapılandırılmış düşünce becerilerini geliştirmeleridir. Amacımız; bilgiyi başarılı şekilde kullanan, günlük hayatında karşılaştığı olgu ve olayları anlayan,  bilimin ve teknolojinin artan etkisindeki dünyamızı kavrayan ve katkı sağlayabilen bireyler yetiştirmektir. Bütün bu amaçlar, okulumuzun GIB sürecinde referans aldığı öğrenci profiline uygun eğitim-öğretim yapmayı hedeflemektedir.

• The International Baccalaureate®MEB - Okul Sağlığı
  • İngilizce Drama Kulübü (International Schools Theatre Association)