Başarılarımız< Geri dönün

1.3.2018

Küçük Kız Voleybol Takımımız “İlçe Şampiyonu”

Küçük Kız Voleybol Takımımız  “İlçe Şampiyonu”

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımımız, 16-28 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Çekmeköy İlçe Okul Sporları Voleybol Müsabakaları” na katılmıştır.

On beş okulun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 5 ve 6 sınıf öğrencilerimizden “Eda Gültekin, Eda Ekmekçi, Beril Baransel, Nil Selin Taşkın, Duru Uğur, Duru Cürgül, Duru Alkoç, Nehir Ceylin Çınar, Bilgesu Gültekin, Eylül Bıçak, Müge Ustaoğlu, Masal Nur Barışık, Ilgın Tuncel ve Esra Karakuloğlu” un katılımıyla oluşturulan “Küçük Kız Voleybol Takımı” mız; “İlçe Şampiyonluğu” u elde etmiştir.

Turnuva süresince okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.