Başarılarımız< Geri dönün

18.12.2017

“Küçük Kız Voleybol Takımı” mız İlk 16 takım arasında!

“Küçük Kız Voleybol Takımı” mız  İlk 16 takım arasında!

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımımız, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okullar arası düzenlenen “Küçük Kız Voleybol İl Birinciliği” müsabakalarına katılmıştır.

Turnuvada 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizden “Eda Gültekin, Eda Ekmekçi, Beril Baransel, Nil Selin Taşkın, Duru Uğur, Duru Cürgül, Duru Alkoç, Nehir Ceylin Çınar, Bilgesu Gültekin, Eylül Bıçak, Müge Ustaoğlu, Masal Nur Barışık, Ilgın Tuncel ve Esra Karakuloğlu” nun katılımıyla oluşturulan “Küçük Kız Voleybol Takımı” mız; eleme grubundaki üç maçını kazanarak İstanbul’ da ilk 16 takım arasında yer almıştır.

Okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, grup maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.