İELEV Özel Lisesi Ücret Bilgileri

I. İELEV Özel Lisesi Okul Ücret Bilgileri:

2017-2018 EĞİTİM DÖNEMİ

İELEV Özel Anadolu Lisesi
 (Çekmeköy);
Eğitim Öğretim
Ücreti
Yemek
Ücreti
KDV
(%8)
Toplam Ücret
(Okul
Ücreti)
 Lise Hazırlık Sınıfı 45.824,81 TL 3.990,00 TL 3.985,19 TL 53.800,00 TL
 Lise 9.Sınıf 45.824,81 TL 3.990,00 TL 3.985,19 TL 53.800,00 TL
 Lise 10.Sınıf 40.639,63 TL 3.990,00 TL 3.570,37 TL 48.200,00 TL
 Lise 11.Sınıf 40.639,63 TL 3.990,00 TL 3.570,37 TL 48.200,00 TL
  • Yukarıdaki tabloda belirtilen toplam okul ücretleri 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için geçerli olup, bu tutara eğitim öğretim hizmetleri, kahvaltı, öğle yemeği, etkinlikler, şehir içi gezi masrafları, Millî Eğitim Bakanlığı ders kitapları ve %8 KDV dâhildir.
  • Kırtasiye (defter, kalem vb.), İngilizce ve Almanca kitaplar, okul forması, gösterilerde kullanılan kostümler ve servis bedeli okul ücretine dâhil değildir.
  • Yukarıda yer alan okul ücretleri Şubat 2018’de tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde öğrenci velilerinden tahsil edilecektir.

Uygulanacak peşin ödeme indirimleri ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır.

Diğer indirim ve burslar hakkında detaylı açıklamaları web sayfamızda bulunan “İELEV Özel Lisesi Bursluluk, İndirimler ve Ödüller Yönetmeliği” nden temin edebilirsiniz.

II. Ödeme Seçenekleri:

Aşağıda belirtilen ödeme seçeneklerini kullanarak okul ücretini ödeyebilirsiniz;

a) Peşin ödeme:

PEŞİN ÖDEME İNDİRİMLERİ
Son Ödeme Tarihi Ödeme Şekli İndirim Oranı
31/05/2017
Peşin Bankaya Havale
Kredi Kartı Tek Çekim
%10
%9
30/06/2017
Peşin Bankaya Havale
Kredi Kartı Tek Çekim
%9
%8

Diğer indirimler ve burslar “İELEV Özel Lisesi Bursluluk, İndirimler ve Ödüller Yönetmeliği” ne göre uygulanacaktır.

Peşin ödemede uygulanacak indirim tutarı düşüldükten sonra kalan okul ücretini, anlaşmalı banka hesabımıza yatırabilir ya da online kayıt sistemimizde bulunan web sayfamızdan kredi kartınız ile tek çekimde peşin ödeyebilirsiniz. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır. (Amex kart ile ödeme yapılamayacaktır.)

Not: Aşağıda bilgileri bulunan banka kartları ile okul ücretinin tek çekim ile pesin ödenmesi halinde banka tarafından ekstrede 4 taksitte ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

1. İş Bankası Kredi Kartları
  2. Yapı ve Kredi Bankası Kredi Kartları
  3. Garanti Bankası Kredi Kartları

b) Kredi kartı ile taksitli ödeme:

Okul ücreti 128 bit şifre ile güvence altına alınmış web sayfamızdan anlaşmalı bankalarımızın kredi kartları ile kolay ve güvenli bir şekilde ödenebilir.

Anlaşmalı Bankalarımız

1. İş Bankası
  2. Yapı ve Kredi Bankası
  3. Garanti Bankası

c) Banka Kredili Mevduat Sistemi (TEST Sistemi*) ile taksitli ödeme:

Bu sistem ile okul ücreti ödemelerinin yapılabilmesi için mali sorumlu veli adına anlaşmalı bankamız nezdinde kredili mevduat hesabı (TEST) açılacak olup, ödemeler Şubat 2018’de tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde TEST hesabına yatırılacaktır. 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde KMH**/Test ile ödeme yapan velilerimiz mevcut hesapları üzerinden ödemelerini yapabileceklerdir.

*TEST: Yapı ve Kredi Bankası Taksitli Eğitim Sistemi
**KMH: İş Bankası ve Garanti Bankası Kredili Mevduat Hesabı

Veli adına ilk kez TEST hesabı açılabilmesi için gerekli belgeler;

• Veli, bir işyerinde bordrolu / ücretli olarak çalışıyorsa maaş bordrosunun onaylı sureti,
    Serbest meslek erbabı ise vergi levhası ve imza beyannamesi fotokopileri,
    İş yeri sahibi / ortağı ise (şirket ortağı vs.) vergi levhası, imza sirküleri ve ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
  • Nüfus cüzdanı renkli fotokopisi
  • Banka TEST hesabı açtırmak isteyen velilerimizin okullarımızdaki kayıt sorumluları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Not: Bu sistem ile ödeme yapmayı tercih etmeniz halinde, kayıt işlemini tamamlamak için peşinat tutarını anlaşmalı banka hesabımıza yatırmış olmanız veya online kayıt sisteminden kredi kartı ile ödemeniz gerekmektedir.

Peşinat tutarı haricindeki diğer taksit tutarları banka nezdinde sizin adınıza açılacak olan TEST hesabına yatırılacaktır.

III. İletişim Bilgileri

Vakıf Merkez Muhasebe Birimi İletişim Bilgileri:İlgili: Sevgi ARHAN

Adres: İELEV Eğitim Kurumları A.Ş.
Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No: 32 Kat:5 Beyoğlu- İstanbul
Tel.: 0 212 514 01 47 / Dahili 112
Faks: 0 212 520 21 82
E- Posta: sevgia@ielev.org.tr

İlgili: Emre YURTBAŞI
Adres: İELEV Eğitim Kurumları A.Ş.
Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No: 32 Kat: 5 Beyoğlu- İstanbul
Tel.: 0 212 514 01 47 / dahili 125
Faks: 0 212 520 21 82
E- Posta: emrey@ielev.org.tr