Haberler< Geri dönün

8.12.2017

İELEV Özel Lisesi 10. Sınıf Öğrencilerimizle Kimya Dersinde Lipbalm ve Sabun Üretimi Yaptık

10.sınıf öğrencilerimiz, Kimya dersinde “Kimya Her Yerde” konu başlığının “kozmetik” bölümü kapsamında doğal ürünler üretmeyi öğrendiler. Bu bağlamda dudak  bakım kremi ve sabun ürettiler. Üretim aşamasında tam bir titizlikle çalışan öğrencilerimiz, dudak bakım kremleri ve sabunları sosyal sorumluluk projesine dahil edecekler ve ürünlerin promosyon ve satış kısmından da sorumlu olacaklar. Bu çalışma sayesinde öğrencilerimiz, derste öğrendiklerini aktif bir şekilde üretime geçirerek hayata kazandırmanın keyfini yaşadılar. Yeni yıl panayırında satılacak olan ürünlerin geliri WWF in yürüttüğü nesli tehlike altında olan türleri ‘Evlat Edinin!’ çalışmalarına destek amaçlı kullanılacaktır.