Başarılarımız< Geri dönün

15.3.2016

DI (Destination Imagination) Türkiye Finallerinden İELEV Özel Lisesi Üçüncülükle Döndü.

Lisemizde bu yıl ilk kez kurulan DI Kulübü’nde, kulüp öğrencilerimizden oluşan “DESİSTANBUL” takımımız çok büyük bir başarıya imza atarak Liselerarası Takım Görevi A Teknik (Technical Challenge A ‘Pace of Change’) ve Anlık Görev (Instant Challenge) kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur.

DI – DAT 2016 Etkinliği Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde 227 takım ve 2200 kişinin katılımı ile gerçekleşmiştir. DI ekibimiz özveriyle 3 aydır üzerinde çalıştıkları projelerini tam bir takım ve ekip ruhu ile gerçekleştirerek ilk defa katıldıkları bu turnuvadan aldıkları başarı ile bir sonraki yarışmalar için büyük bir deneyim sahibi olmuşlardır. Takım ruhu, ekip çalışması ve yaratıcılık adına birçok kazanımlar edinen öğrencilerimiz, uluslararası platformda okulumuzu temsil etmek için büyük bir motivasyonla yeni yarışmalara hazırlanmaktadırlar.