Bizden Haberler< Geri dönün

14.5.2015

Bir Çiçek Bir Fidan Kermesimiz Büyük İlgi Gördü

Sürdürülebilir bir çevre bilinci için faaliyet gösteren ve Finlandiya merkezli yürütülen Environment Online (ENO) Programı kapsamında, her yıl düzenlenen “Fidan Dikme Şenlikleri” ne İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/Ortaokulu olarak 2010 - 2011 eğitim öğretim yılından beri katılmaktayız.

Yapılan bağışlarla oluşturulan “ENO İELEV 125. Yıl Ormanı” nı “Fidan Bağışlayarak Büyütmek” amacıyla okulumuzda 4 - 9 Mayıs haftası Okul Aile Birliğimiz tarafından çiçek kermesi düzenlenmiştir. Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizden büyük ilgi gören kermesimizden elde edilen gelirin tamamı; ormanımızın beş yıl boyunca bakımını üstlenecek Ege Orman Vakfına bağışlanarak yeni fidanlarımızın toprakla buluşması sağlanacaktır.

Uluslararası Eko Okullar Programı ile ilişkilendirerek gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı etkinliğin amacına ulaşarak  “ENO İELEV 125. Yıl Ormanı” mıza 800 fidan daha eklemenin gururunu yaşarken daha yeşil, daha yaşanılabilir bir dünya için aldıkları çiçeklerle kampanyaya destek veren tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.


Foto Galeri