Etkinlikler< Geri dönün

16.2.2017

BAŞKA BİR DİLDE SEVGİ…

“Aşkını Başka Dilde Anlat” sosyal sorumluluk projesinde görevli öğrencilerimiz, Dem Derneğinde aldıkları 32 saatlik  işaret dili eğitiminin ardından 14 Şubat Salı günü “Sevgi Günü” etkinliğini gerçekleştirdiler. Etkinlikte katılımcılar, istasyonlardan geçerek sevdiklerine iletmek istedikleri mesajları işaret dilinin eğitimini alan öğrencilerimizden öğrendiler ve isteyen katılımcıların sevgi mesajları, görevli öğrencilerimiz tarafından  videoya çekildi. Etkinlik boyunca görevli öğrencilerimiz DEM Derneği yararına yiyecek- içecek ve ürün satışı da gerçekleştirdiler. Keyifli ve üretken geçen etkinlikte işitme engellilerle empati kuran katılımcılar, sevgilerini başka bir dilde anlatmanın mutluluğunu yaşadılar.

• The International Baccalaureate®MEB - Okul Sağlığı
  • İngilizce Drama Kulübü (International Schools Theatre Association)