Haberler< Geri dönün

9.3.2018

8 Mart Dünya Kadınlar Günü İELEV Özel Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’nin Öncülüğünde Düzenlenen Panelle Kutlandı

“Kadın Olmak” temasının işlendiği panele Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Kılıç AYDINLI,  İndigo Çocukları ve Alçaklara Kar Yağıyor kitaplarının yazarı Ayla ÖZAYGEN, İşyeri hekimi ve velimiz İlkay CEMİLOĞLU, bütün zorluklara rağmen hayallerinin peşinde koşan Raziye ÇETİN konuk olarak katıldı.

Konuklarımız, her türlü zorluğa ve engellemelere karşı kadının gücünün ne kadar değerli ve takdire şayan olduğunu dinleyicilere aktardılar. Dinleyicilerin de aktif katılımcı olduğu panelde Türkiye ve dünyadaki kadınların başarı ve sorunları paylaşıldı. Dinleyicilerimiz oturum sonunda panelistlere memnuniyetlerini ifade ettiler.

Tüm katılımcılara ve Okul Aile Birliği’ne katkılarından ötürü teşekkür ederiz.