Başarılarımız< Geri dönün

22.12.2017

6. Sınıf Öğrencilerimiz 12. Çin Uluslararası Karikatür Yarışmasına Katıldılar ve 4 Adet Bronz Ödül Kazandılar!

6. Sınıf Öğrencilerimiz  12. Çin Uluslararası Karikatür Yarışmasına Katıldılar ve  4 Adet Bronz Ödül Kazandılar!

2006 yılından beri Zhejiang eyaletinin başkenti olan Hangzhou' da çocuklar ve gençler için bir karikatür yarışması düzenlenmektedir. Bu yarışmalara bugüne kadar 40 ülkenin üstünde 250.000’ den fazla çocuk ve genç katılmıştır. Amacı, çocukların ve gençlerin yaratıcılıklarını keşfetmeye teşvik etmek, onların dünya görüşünü ifade etmek için çizgi roman kullanmalarını sağlamak olan yarışmanın konusu, “Bir Horozun Resmi” ve “Benim Dünyam” olarak belirlenmiştir.

Yarışmayı kazanan öğrencilerimizden Irmak Çavuşoğlu, Defne Atağ, Çağla Açan ve Ayşe Günay’ı tebrik eder, öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

Unsere 6.Klassen haben an dem 12. China Internationalen Comic-Wettbewerb für Kinder und Jugendliche teilgenommen und  4 Bronze Preisurkunden erhalten!

Das Thema war „Bild eines Hahns“ und  „Meine Welt”.

In der ostchinesischen Millionenstadt Hangzhou, Hauptstadt der Provinz Zhejiang, findet seit 2006 ein internationaler Comic-Wettbewerb für Kinder und Jugendliche statt. Mehr als 250.000 Kinder und Jugendliche aus über 40 Ländern haben bereits daran teilgenommen. Ziel ist es, Kinder und Jugendliche zu ermutigen, ihre Kreativität zu entdecken und mit Comicarbeiten ihrer Sicht der Welt Ausdruck zu verleihen.

Wir gratulieren recht herzlich, den glücklichen Gewinnerinnen Irmak Çavuşoğlu, Defne Atağ, Çağla Açan und Ayşe Günay.


Foto Galeri