2.10.2015

“4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ” NDE EKO TİM EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİK

02 Ekim 2015 Cuma günü öğle teneffüsünde “Eko Tim Temsilcisi Öğrencilerimiz” tarafından “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” kapsamında bir “Eko Tim Eylemi” gerçekleştirilmiştir.

1931 yılında toplanan Dünya Hayvanları Koruma Federasyonu, her yıl 4 Ekim gününü Hayvanları Koruma Günü ilan etmiştir. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Eko Tim öğrencilerimiz de taktıkları hayvan maskeleri ve hazırladıkları pankartlarla gerçekleştirdikleri eylem sırasında “Satın Alma, Sahiplen!”, “Avcılar Gitsin, Hayvanlar Gelsin!”, “Bir Kap Su da Sen Koy!” gibi sloganlarla bu anlamlı gün adına okul genelinde dikkat çekmeyi başarmışlardır. Ritim kulübünde yer alan bazı öğrencilerimiz ise gönüllü olarak eyleme katılmışlardır. Ritim kulübü öğrencilerimiz, sloganlar arasında ritim aletlerini kullanarak hem keyifli dakikalar yaşamamızı sağlamış hem de Eko Tim Eylemi’ mize destek olmuşlardır.

Hayvanların korunması adına öğrencilerimizin dayanışma içinde gösterdikleri duyarlılığın gururunu yaşıyoruz.