Bizden Haberler< Geri dönün

7.5.2014

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Büyük Bir Coşkuyla Kutladık.

23 Nisan 2014 Çarşamba günü "Bir Bina İnşa Etmek" temalı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı "TİM Show Center" da İELEV Ailesi olarak büyük bir coşku ve gururla kutladık.

“Bir Bina İnşa Etmek” temalı gösterimizin ilk bölümünde bağımsızlığın simgesi olan meclis binasının yapımını temsil eden koreografiler oldukça başarılı ve etkileyiciydi. Gösterimiz, temsilî binanın mimarı ile yapılan röportajla başladı. Röportaj devam ederken binanın yapım aşamaları da dans koreografileriyle canlandırıldı. Meclis binamızın yapım aşaması tamamlandıktan sonra gösterimizde şenlik bölümüne geçildi. Törenimiz "23 Nisan: Benim Bayramım" konulu kompozisyon yarışmasında İstanbul 3’sü olan Mehmet Can Atalay’ın "23 Nisan Nasıl Çocuk Bayramı Oldu?" adlı kompozisyonunu ve Naz Kaya’nın  "23 Nisan" adlı şiirini okumasıyla devam etti. Öğrencilerimiz başarılı dansları ve koro performanslarıyla hepimize keyifli anlar yaşattılar. Uluslararası İELEV Futbol Turnuvası’na katılmak için ülkemize gelen Konuk Okulumuz Freie Waldorf Schule öğrencileri koro performansları ve bisiklet gösterileriyle törenimize renk kattılar. Öğrencilerimizin bayrak, davul, trampet, boru performanslarıyla gösterimiz sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda törenimize katılarak birlikteliği ile bizleri onurlandıran tüm velilerimize ve İELEV Ailesi dostlarına teşekkür ederiz.


Foto Galeri