Bizden Haberler< Geri dönün

6.6.2013

'1,2 ya da 3' Yarışmasında Başarı Hız Kesmiyor

İELEV Özel İlköğretim Okulu öğrencilerimiz Almanya’nın ZDF Kanalında 1977 den buyana yayınlanan 1, 2 oder 3 isimli genel kültür yarışmasında ikinci kez ülkemizi temsil ettiler. 2011 yılında katıldıkları ilk yarışmadan birincilikle dönen İELEV’ li öğrencilerimizi, bu yıl İELEV Özel İlköğretim Okulu 4. sınıf ve İELEV Özel 125. Yıl İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencilerimiz takip etti.

Öğrencilerimiz iki farklı tarihte yarışmaya katılıp, Avusturyalı arkadaşlarının birinci, Alman arkadaşlarının üçüncü olduğu yarışmalardan ikinci olarak döndüler.

Ana dili Almanca olan rakiplerine karşı gösterdikleri başarı, öğrencilerimizin yabancı dil eğitimi, genel kültür düzeyi, özgüven yüksekliği bizi hem okullarımızın başarısı hem de ülkemizde eğitim adına yapılan iyi örneklere olan katkımız adına gururlandırdı.